kukkialle.fi ASUNNOTHEIMAN MUTKAN TORPPAMökki omenapuiden alla35000-38000€Vanha metsurintalo on elänyt hiljaiseloa omenapuiden alla useamman vuoden, ja nyt omistaja antaisi tämän mielenrauhan paikan ja ympäröivät 6 hehtaarin maat hyviin käsiin. Tuvassa on noin 50 neliötä tilaa ja sen lisäksi löytyy pihapiiristä rakennus poikineen. Vanha hirsinen sauna, liiteri ja aitta koreimpina. Pihapiiri sopii parhaiten sellaiselle, jolle vanhojen rakennusten ja pihapiirin parissa puuhastelu maistuu.
KAINOLAN TORPPAMummonmökki Kukkiallan. 50 000€Aidon ja hyväkuntoisen, Kukkian rannassa lähellä Luopioisia sijaitsevan mummonmökin omistajaksi voisi päästä tässä edulliseen hintaan. Hehtaarin kokoiseen tilaan kuuluu vähän metsää, noin 80 neliön talo ja piharakennus puusaunoineen.
LUHTAJÄRVIPunainen tupa&perunamaan. 750€/kk-850€/kkLuhtajärven komea talo odottaa uutta asujaa Rautajärvellä. 90-luvun lopulla valmistuneessa hyvässä kunnossa olevassa tuvassa on kolme makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, kodinhoitohuone, puusauna ja kylpytilat sekä tilava terassi. Pihasta on tilaa, noin puoli hehtaaria, autotalli, puuvaja ja leikkimökki. Vuokrahinta määräytyy sen mukaan, haluaako vuokralainen ostaa puut samalla. Ne kun saisi omasta varastosta tai parinsadan metsin päästä pinosta. Sen helpompaa ei klapikauppa ole.
MUSEOTIEN KOLMIOKoti keskellä kylään. 750€/kkMuseotien kolmio on niin kirkonkylällä kuin olla ja voi. Piha rajautuu kirkon ja päiväkodin tontteihin, ja kaikkiin palveluihin on maksimissaan 300 metriä. Kylässä on vieressä kaikki palvelut, joita mukavaan elämään tarvitsee. Asunnossa on 84,5m², autokatos ja varasto sekä iso puutarha. Kolmio koostuu kahdesta makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä, kodinhoitohuoneesta sekä saunasta pesutiloineen. Kodin saa ostaa omakseen, jos siihen mieltyy. Lisätietoja antaa omistaja maarit.h.harkonen@gmail.com
PIKKUASUNTO PÖLLÖKARTANOSSAYksiö ja paljon yhteistä320 €/kkAsunnossa on keittiöseinä (jääpakastinkkaappi, kahden levyn miniliesi ja uuni) ja suuri kylpyhuone. Pikkuasunto on myös tällä hetkellä kalustettu. Talon asukkaiden yhteiskäytössä olo- tai TV-huone, hyvin varusteltu suuri keittiö, kuisti jossa ruokaillaan, sauna pesutiloineen, kodinhoitohuone ja alakerrassa kirjastopubi, jota käytämme myös yhteisenä vierashuoneena. Vuokra sisaltaa sähkön, veden ja lämmityksen.
Lisätietoja Leena Ilmola 040 545 4265
RIIHIKALLIOTupa, verstas&puutarhan. 775€/kkRiihikallion talo Kyynäröllä istuu mäeltään peltoaukean laidassa. Kiinteistöön kuuluu vajaan 120 neliön hyvässä kunnollassa oleva talo 80-luvun puolesta välistä, noin 60 neliön verstas/varasto ja leikkimökki sekä runsas pensasmustikkaviljelmä ja omenatarha ja parin hehtaarin tontti. Riihikallion voi mielellään lunastaa omaksi kodiksi, jos kotoutuu pitemmäksi aikaa. Lisätietoja omistajalta Ollilta p. 0405201181
TUOMAALAN TORPPAMummonmökki&oma mäkin. 550€/kkTuomaalan torppa Rautajärven Mutaskulmalla koostuu pienestä punaisesta talosta, jossa on tupakeittiö, kaksi pientä makuuhuonetta, eteinen, sauna ja suihkutilat sekä vessa. Talo lämpenee puulämmitteisellä leivinuunilla, hellalla ja sähköpattereilla. Vanhasta navetasta on toinen, kahden huoneen asunto. Vanhassa navetassa on myös puulämmitteinen sauna, verstastila ja varasto. Pihapiirissä on myös maakellari, riihi, puuvarasto, aitta, pihakeittiö sekä yöpymisaitta. Torppaa on pidetty hyvässä kunnossa niin kuin kotia kuuluu.