kukkialle.fi ASUNNOTEDULLINEN YKSIÖ JÄRVELTÄKyynärönjärven rantaan260€/kkTämä 30 neliön rivitalon päätyasunto on uutta asukasta vailla 1.9. alkaen. Rauhalliseen paikkaan koivikon keskelle rakennettu rivitalo on kelpo koti luonnonläheistä asumista kaipaavalle vailla suurempia kiinteistönhoidollisia vastuita. Eikä ole hinnalla pilattu. Klikkaa tästä tiesi vuokrailmoitukseen.
HEIMAN MUTKAN TORPPAMökki omenapuiden alla25000€Vanha metsurintalo on elänyt hiljaiseloa omenapuiden alla useamman vuoden, ja nyt omistaja antaisi tämän mielenrauhan paikan ja ympäröivät 1,2 hehtaarin reilu tontti. Tuvassa on noin 50 neliötä tilaa ja sen lisäksi löytyy pihapiiristä rakennus poikineen. Vanha hirsinen sauna, liiteri ja aitta koreimpina. Pihapiiri sopii parhaiten sellaiselle, jolle vanhojen rakennusten ja pihapiirin parissa puuhastelu maistuu. Yhteydenotot Juhalle p. 045 235 7702.
JÄRVENPÄÄN VANHA TILARustiikkinen tila ja pihapiirin.120 000€Järvenpää on vanha maatila kahden järven välissä. Siihen kuuluu liki viisi hehtaaria peltoa, viisi metsää ja 250m karun kirkkaan Vekuna-järven rantaa. Päärakennus ja aitat ovat 1860-luvulta etupäässä, ja niitä on remontoitu vanhaa harmonista ilmettä kunnioittaen. Työtä on vielä edessä, joten ostajalla on hyvä pysyä vasara kädessä tai remonttimiehen numero muistissa. Nyt lämpimäksi remontoituja tiloja on noin 70 neliötä päärakennuksessa. Toki voi rakentaa kunnon nykyaikaisen lukaalin tai pari rantaan pellolle. Tarjoa, millä sinä ostaisit tämän paikan ja ota yhteyttä Jenniin p. 0405687996
LUHTAJÄRVIPunainen tupa&perunamaan. 750€/kk-850€/kkLuhtajärven komea talo odottaa uutta asujaa Rautajärvellä. 90-luvun lopulla valmistuneessa hyvässä kunnossa olevassa tuvassa on kolme makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, kodinhoitohuone, puusauna ja kylpytilat sekä tilava terassi. Pihasta on tilaa, noin puoli hehtaaria, autotalli, puuvaja ja leikkimökki. Vuokrahinta määräytyy sen mukaan, haluaako vuokralainen ostaa puut samalla. Ne kun saisi omasta varastosta tai parinsadan metsin päästä pinosta. Sen helpompaa ei klapikauppa ole.
MUSEOTIEN KOLMIOKoti keskellä kylää87 000€Museotien kolmio on niin kirkonkylällä kuin olla ja voi. Piha rajautuu kirkon ja päiväkodin tontteihin, ja kaikkiin palveluihin on maksimissaan 300 metriä. Kylässä on vieressä kaikki palvelut, joita mukavaan elämään tarvitsee. Asunnossa on 84,5m², autokatos ja varasto sekä iso puutarha. Kolmio koostuu kahdesta makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä, kodinhoitohuoneesta sekä saunasta pesutiloineen. Kodin saa ostaa omakseen oikein mielellään. Lisätietoja antaa omistaja maarit.h.harkonen@gmail.com tai klikkaamalla tätä.
RAJAKALLION TALOKotini on linnani195 000€Rajakallio-nimiseen paikkaan 90-luvun nousukautena rakennettu komea talo odottaa uutta perhettä asukkaaksi. Neliöitä siinä on kaikenkaikkiaan 290 ja pihasta löytyy vielä ulkorakennuksesta 49, joten tila ei helpolla pääse loppumaan. Suoranaisia rajanaapureita ei ole, mutta muutama talo ja tie näkyy kyllä. On tilaa hengittää, sisällä ja ulkona. Lähikylän palveluihin on matkaa 5km.
RIIHIKALLIOTupa, verstas&puutarha127 000€Riihikallion talo Kyynäröllä istuu mäeltään peltoaukean laidassa. Kiinteistöön kuuluu vajaan 120 neliön hyvässä kunnollassa oleva talo 80-luvun puolesta välistä, noin 60 neliön verstas/varasto ja leikkimökki sekä runsas pensasmustikkaviljelmä ja omenatarha ja parin hehtaarin tontti. Riihikallion voi mielellään lunastaa omaksi kodiksi, jos kotoutuu pitemmäksi aikaa. Lisätietoja omistajalta Ollilta p. 0405201181 tai klikkaamalla tästä eespäin myynti-ilmoitukseen.
VANHA PANKKIKyläraitti, yritys&lokoisa koti97 000€Rautajärven vanha pankki kaipaa asujaksi uutta kyläasujaa. Mukavaksi laitettu talo soveltuu tilaksi yrittäjälle tai kahdelle erinomaisesti. Erityisesti hierojaa tai jäsenkorjaajaa kaivattaisiin taloon ja kylään eläkkeelle jäävän jättämää aukkoa paikkaamaan paraatipaikalle keskelle virkeää Rautajärven kylää.
VANHA VOIMAN KAUPPAKoti rannalla89 000€Lempeitten lehtojen Padankoskella on kylänraitin ja uimarannan välillä vanha kauppa, joka odottaa uutta enemmän tai vähemmän vakituista asujaa. Huoneita on kolme & tupakeittiö, asuinpinta-alaa 90 neliötä ja pihasta löytyy tilaa, toinen sauna ja huvimaja. Uimaan hiljaiselle hiekkarannalle on muutama kymmenen metriä ja kesäsunnuntaisin pihan toisella puolella on auki kylän kotakahvila. Puutalo isoine ikkunoineen on rakennettu 1959 ja se on mahdollista muuttaa vakituiseksi asunnoksi takaisin tai pitää mökkinä. Klikkaa lisää tietoa myynti-ilmoituksesta.